Educatieve bordspellen

Eindelijk kunnen kinderen, tieners en zelfs volwassenen aan de slag gaan met deze educatieve spellen, die op een speelse manier helpen om je zelfvertrouwen te vergroten.

Leerzame spellen met een knipoog, want wie wil er nu niet de meeste goudklompjes winnen? De smiley opdrachtkaartjes geven heel diverse opdrachten. Zo dagen ze uit om bijvoorbeeld je eigen goede eigenschappen te vertellen of om na te denken over gebeurtenissen of situaties waar je trots op bent. Ook zijn er diverse inschatoefeningen waarbij je over je eigen kunnen aan het denken wordt gezet en vervolgens geprikkeld wordt om te laten zien wat je kunt.

Door het kwartetspel vaak te spelen veranker je positieve gedachten bij kinderen, tieners en volwassenen. Kortom een echte aanwinst om beter met onzekere gevoelens om te leren gaan. In mijn praktijk Inside Out geef ik sinds 2004 faalangsttraining “De Vlindercursus” en sociale vaardigheidstraining “Samen Sterk”. Uit de praktijk blijkt dat kinderen vaardigheden makkelijker oppakken als het op een uitdagende en speelse manier wordt. Iedereen vindt het toch leuk om te kunnen zeggen: “Ik ben STEENgoed”.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen via het Contactformulier.