Informatie training en begeleiding

In de training streven wij naar een ontspannen sfeer. Door de duidelijke structuur wordt veiligheid geschapen. Er wordt op een positieve, warme manier met de cursisten om gegaan, waardoor zij zich ook veilig voelen. Cursisten leren door middel van doelgerichte theorie, ervaringsgerichte oefeningen en een werkboek meer vertrouwen op zichzelf. Door het vergroten van het zelfvertrouwen vermindert de spanning wat de prestaties maar ook het lichamelijk welzijn ten goede komt.

Tijdens de training wordt veel concrete positieve feedback gegeven, hierdoor krijgen de cursisten een realistisch beeld ten aanzien van hun kwaliteiten en worden er veel succeservaringen opgedaan. Er wordt veel aandacht besteed aan het leren herkennen van gevoelens bij zichzelf en bij die van anderen, het leren communiceren hierover en het leren uiten van gevoelens. De oefeningen zijn grensverleggend en uitdagend. Zij moeten een positieve lichaamshouding stimuleren.

De praktische informatie over de diverse trainingen vindt u onder het kopje bij de door u uitgezochte trainingen. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen via het Contactformulier.